Блог

Sākusies jaunu dalībnieku uzņemšana deju skolā SWAG. Aicinām bērnus no 8 lidz 11 gadiem(ieskaitot).

Zvaigzne neaktīvaZvaigzne neaktīvaZvaigzne neaktīvaZvaigzne neaktīvaZvaigzne neaktīva
 

Vai Tev jau sen ir vēlme iemācīties dejot? Varbūt esi jau mēģinājis mācīties dejot no TIK TOK vai kādā citā deju zālē, bet vīlies apstākļos, kādos notiek apmācība? Patiešām, daudziem no tiem, kas vēlētos iemācīties dejot, ir grūtības izvēlēties piemērotu iestādi. Ja viss šis stāsts attiecas tieši uz jums, tad mūsu deju skola ir tas, ko jūs meklējat. Mūsu iestāde nav tikai deju skola, bet gan pilnvērtīga telpa, kurā horeogrāfa prasmes un audzēkņu idejas ir vērstas uz radošu pašrealizāciju

Mūsdienu deju skola ļauj ne tikai apgūt mākslu, tā sniedz daudz vairāk – praktizēt savas prasmes uzstāties uz skatuves, lai dalītos ar savu enerģiju ar skatītājiem. Visu gadu piedalāmies konkursos un starptautiskās sacensībās, kā arī dažādos koncertos un festivālos. Mēs uzstājāmies gan Latvijā-Jūrmalā, Ziemeļblāzmā, gan ārpus- Zviedrijā uz Tallink prāmja, ieņēmām 1.vietu, STUDIO69 starptautiskā horeogrāfijas konkursā. Arī Maskavas namā ieņēmām 1.vietu. Un papildus konkursiem, koncertiem un konkursiem mūsu skolēniem ir unikāla iespēja piedalīties mūzikas videoklipu filmēšanā vietnē YouTube.

Pateicoties pārdomātai pieejai mācībām, tev ir iespēja ne tikai iemācīties dejot, bet arī iegūt jaunas interesantas paziņas un saņemt no tām atbalstu. Šādos apstākļos pozitīvs lādiņš un savu radošo ideju realizācija garantēta. Nāc mācīties pie mums un pārliecinies pats!

Nodarbības SWAG studijā patiks ne tikai pieaugušajiem, bet arī bērniem. Galu galā mūsu horeogrāfs viegli atrod kopīgu valodu pat ar visgrūtākajiem pusaudžiem, un grupas tiek veidotas tā, lai visi to dalībnieki būtu vienā apmācības līmenī. Tas palīdz ne tikai ātrāk pielāgoties, bet arī sasniegt pozitīvus rezultātus. Turklāt dejošana veicina labu fizisko attīstību, uzlabo lokanību, kustību koordināciju un māca pilnībā kontrolēt savu ķermeni. Mūsu nodarbību abonementu cena vienmēr ir pieejama absolūti ikvienam!

Deju studijas "SWAG" dalībnieki ir starptautisku deju konkursu laureāti. Mēs patiešām esam ģimene! Un, turpinot šo ceļu deju pasaulē jau 10 gadus, mēs to varam droši teikt! Uzvaras, zaudējumi, sasniegumi, vilšanās, asaras un smaidi – tas viss ir labākās SWAG komandas dzīve un izaugsme. Katrs, kas ierodas studijā, atrod sev draugus un domubiedrus.

Daudzveidīgu deju stilu virzieni vieno un rada mīlestību pret deju, brīvību un pašizpausmi. Iesācējiem šeit palīdzēs pārvarēt jebkādus kompleksus un šķēršļus, kā arī iemācīs kustēties bez vilcināšanās. SWAG dejošanu uztver kā dzīvesveidu! Mūsu komanda dzīvo dejā, un mēs katru dienu dalāmies šajā aizraušanās ar citiem.

Drīz sāksies jaunais mācību gads un jaunā deju sezona. Tātad, no septembra kas būs iekļauts deju treniņā:
1. Iesildīšanās (ritmika, vingrinājumi pa diagonāli, klasikas elementi, kāju un roku pozīcijas, vingrinājumi ķermeņa un muguras stājai un gaitai)
2. Stiepšanās/ stretching( špagati- labais, kreisais, sāniskais, vertikālais karodziņš, muguras lokanībai gredzentiņš)
3. Akrobātikas elementi ( tiltiņš, ritentiņš, stāja uz galvas)
4. Horeogrāfija ( mūsdienu stila dejas ar stretching elementiem, batmani)
5. Piedalīšanās konkursos, sacensībās un festivālos gan Rīgā, gan ārpus.
Nodarbības sāksies no 1.septembra.

Pieraksies, zvanot pa tālruni 26759807


© 2024 All Rights Reserved. Powered by SWAG