Блог

Kāzu deja iesācējiem

Zvaigzne neaktīvaZvaigzne neaktīvaZvaigzne neaktīvaZvaigzne neaktīvaZvaigzne neaktīva
 

Deju skola SWAG aicina jauniešus uz deju kursiem.

Kāzu deja ir neatņemama ceremonijas sastāvdaļa. Jusu idejas-mūsu pieredze un profesionalitāte.

Lai Jūsu kāzu dienas pirmā deja vēl ilgi paliktu atmiņā, gatavoties vajadzētu sākt laicīgi, jo neviens bez piepūles un treniņiem, nevar kļūt par talantīgiem un kaislīgiem dejotājiem. 

Veiksmīga deju stila izvēlē svarīgs ir kompromiss. Ja vienam patīk klasiskais valsis un otram tango – kas zina, varbūt iespējams abas šīs dejas iekļaut vienā priekšnesumā? Vai varbūt izveidot Valsi ar Tango elementiem.

Ja kāda konkrēta dziesma ir ļoti tuva un rosina patīkamas atmiņas un emocijas par kopā piedzīvoto, dzirdēt to savā kāzu dienā ir īpaši saviļņojoši. Šādā gadījumā gan pasniedzēju par savu dziesmas izvēli būtu jāinformē pirms došanās uz pirmo nodarbību.

Iespējams jūs esat iztēlojušies, ka pirmā deja būs kā filmā -Netīrās dejas-, taču pārāk sarežģītu elementu izvēle var jūs nogurdināt un pat novest līdz kādai traumai, īpaši, ja līdz kāzam palicis tikai mēnesis laika.

Ja tomēr esat pārliecināti, ka vēlaties pārsteigt radus un draugus ar deju šovu, tam būtu jāsāk gatavoties laicīgi. Šādi priekšnesumi kāzu viesiem, kā arī pašam pārim paliek spilgtā atmiņā kā neatņemama viņu īpašās dienas sastāvdaļa.

Tikai trenēšanās palīdzēs sasniegt vislabāko rezultātu. Viennozīmīgi nav iespējams noteikt optimālo nepieciešamo nodarbību skaitu .Ja pastāv iespēja patrenēties, atcerēties soļus arī mājās, rezultāts ir ātri vien redzams. Pirms plānojat savu kāzu deju, noteikti izrunā ar savu deju pasniedzēju kāzu kleitas detaļas. Ir vairākas nianses, kas jāņem vērā horeogrāfijā, lai pēc iespējas izvairītos no neveikliem mirkļiem, dejojot savās kāzās. Speciāli efekti papildinās dejas emocionālo noslēgumu. Piesakies uz pirmo treniņu jau šodien pa tālruni 26759807


© 2024 All Rights Reserved. Powered by SWAG